Летните ремонти, някои от които вече започнаха, ще обхванат близо

...
 Летните ремонти, някои от които вече започнаха, ще обхванат близо
Коментари Харесай

ГЕРБ разкриват кандидата им за кмет на София след номинациите на столичните структури

 Летните поправки, някои от които към този момент започнаха, ще обзет близо 20 основни обекта в града.

 

На събранията си структурите на ГЕРБ в София би трябвало да предлагат освен своите претенденти за кмет, само че и за районни кметове, разгласи Йорданка Фандъкова: " Както и за претенденти за общински съветници, тъй че когато приключат събранията, ще забележим какви са номинациите, ще обсъдим в изпълнителна комисия и тогава към този момент ще подходим ".

 

Йорданка Фандъкова коментира, че следейки протичащото се в десния набор в столицата, не е сюрпризирана от издигането на кандидатурата на Вили Лилков за столичен градоначалник от предприемчив комитет.

 

" Работила съм с него и в качеството му на общински консултант, защитавали сме някои дела персонално, споделям неговите политически визии, тъй че мога да кажа единствено положителни неща ".

 

Относно летните поправки в София тя съобщи: " Най-важните обекти за мен остават стратегическите обекти по разширението, построяването на третия  градски кръг - това е бул. " Филип Кутев ", който сега се работи интензивно и бул. " Тодор Каблешков ", който след всички отчуждителни процедури се надявам безусловно да можем да почнем, в случай че няма обжалвания в идващите месеци ".

 

Фандъкова организира среща с управлението на КНСБ за разискване на осъществяването на съглашението, което тя подписа със синдиката преди предишните локални избори през 2019 година. Тя получи висока оценка за свършеното през мандата в региона на образованието, опазването на здравето, културата, градския превоз.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР